Bestie printed wrap, den bästa kombinationen av stil och bekvämlighet

Bestie Wrap Dress - vår omlottklänning i trikå - är den perfekta kombinationen av stil och bekvämlighet. Det stretchiga trikåtyget och den perfekta passformen gör klänningen till en fröjd att bära. Dessutom har klänningen ett justerbart midjeband som gör att du kan anpassa den efter din egen kroppsform.

Magiskt mönster

Småblommigt

Det är inte bara komforten som gör denna omlottklänning till en favorit - mönstret är helt fantastiskt! De småmönstrade blommorna och de gröna tonerna ger klänningen en feminin och vårig känsla som passar perfekt på alla tillfällen. Om du vill ha en klänning som du kan känna dig både snygg och bekväm i är vår omlottklänning i trikå ett självklart val.

Shoppa nu

Så här knyter du din omlottklänning

Så här tar du på dig din omlottklänning på rätt sätt (viktigt) och så här knyter du klänningen flera sätt.

Halkar inte isär

Våra omlottklänningar är konstruerade för att täcka ordentligt. Vi snålar inte på tyg och får omlottklänningen att hålla ihop på rätt ställen. Oavsett vilken storlek, XS-4XL. Alla Bestie görs i 2 olika längder, knälång och vad- eller ankellång.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket nöjd!
Underbar tyngd och mycket välsydd!

Cecilia

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det är min andra klänning i samma serie
Jätte fin klänning sitter perfekt som den ska . Fina färger skön att ha på

Ewa

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så snygg passform
Helt magiskt snygg passform som framhäver byst och får en slank siluett!

Jessica

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfekt

Härligt fall och perfekt modell!

Pernilla

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nöjd som vanligt....
Fin klänning i skönt material, som faller fint. Blir alltid nöjd när jag handlar från er. Lär återkomma

Sylvia

Sweden

Bestie wrap passar dig

Välsittande

Våra klänningar är designade för att anpassa sig efter din kropp, inte tvärtom! Vi tillverkar alla klänningar i svenska klädstorlekar XS-4XL.

Shoppa nu

Din perfekta klänningsmatchning

För att du ska kunna hitta din perfekta klänningsmatchning har vi tagit det till nästa nivå och erbjuder denna trikåklänning i inte bara en, utan två olika längder - en vackert vadlång och en härligt knälång version. Vi vet att en stor del av att hitta den perfekta klänningen handlar om att hitta rätt längd för att passa din stil och kroppstyp.

Du hittar enkelt din storlek

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Använd vår "Hitta din storlek"-guide som finns vid varje klänning. Den föreslår din storlek på bara några sekunder.

Vi väljer tyger med omsorg

I hjärtat av Borås finns hela vårt lilla team, från designers till kundservice.
Här designar vi alla klänningar och tyger väljs ut.
Tillverkningen av våra klänningar sker på mindre fabriker i Litauen. Det är fabriker som vi känner väl sedan många år.
När vi väljer och köper tyger så gör vi det från tygtillverkare runtom i Europa som vi har samarbetat med länge. Alla tyger som våra klänningar är uppsydda i är som minst certifierade enligt OekoTex® Standard 100, Produktklass 2. Vi väljer bara tyger som är hållbara, tål att tvättas om och om igen, och som kan bäras av generationer. Vi älskar naturmaterial som t.ex. viskos. Tyger som är sköna att bära och snällare mot både kroppen och miljön.