Din perfekta klänning

till nyår!

Pure Female: Unika Klänningar, Bekväma, Förtrollande, Perfekta för Dig!

Vi skapar unika klänningar i Borås, med dig i fokus. Genom årtionden av expertis i textilbranschen prioriterar vi passform och hållbarhet. Korta produktionsledtider i Europa minimerar överproduktion och värnar om miljön. Pure Female erbjuder klänningar som sticker ut i mängden och kommer definitivt ge dig de komplimanger du förtjänar.

Perfekt Passform

Vi erbjuder alla klänningar i åtta storlekar (XS-4XL). Det finns exakta måttabeller och storleksguider som är unika för varje klänningsmodell. Du kan enkelt och med stor säkerhet hitta DIN rätta storlek före köp. Är du fortfarande osäker så kan du vara säker på att vi finns här att svara på dina funderingar och frågor före, vid eller efter köp!

Över 7000 nöjda kunder

★★★★★

Är såå nöjd med klänningen. Den passar perfekt och har verkligen en wowfaktor :-)

Ann L
★★★★★

Det är nästan magi att för första gången i ett numera ganska långt liv kunna känna att ett klädesplagg hjälper mig att känna mig fin, trots allt, och att klädesplagget finns för mig av just det skälet - inte för nånting annat.

Johanna R
★★★★★

Skönt rejält tyg som faller fint, känns lite lyxig i all sin enkelhet. Lätt att justera urringningen. Underbar klänning både till vardag och fest, beroende på hur man stylar med skor smycken mm

Pernilla H
★★★★★

Perfekt klänning! Fått många komplimanger för den. Färgen ör fantastisk! Bra kvalitet. True to size.

Charlotte O
★★★★★

Jag har höga krav på mina kläder: de ska vara mjuka, stretchiga men snygga- precis som denna klänningen är! Köpte denna till min 30årsdag. Kommer definitivt köpa flera:)

Rebecka E

Hållbarhet i Fokus

Våra klänningar sys i OekoTex® Standard 100-certifierade tyger