Puff sleeve printed wrap dress

Letar du efter en klänning som är både bekväm och stilfull? Då kanske vår Puff Sleeve omlottklänning är det självklara valet för dig. Detaljer som rynkade partier vid axlarna och på ärmen skapar en vacker drapering och en romantisk touch till klänningens utseende. Knytbanden i midjan ger dig möjlighet att justera passformen så att klänningen passar perfekt till din kropp.

Bekväm och stilfull

Puff sleeve printed wrap dress

Mönstret!

Mönstret på denna knälånga omlottklänning är verkligen något speciellt. Den ljuslila bottenfärgen skapar en fin kontrast till det röda blommönstret, perfekt för att sätta en färgstark touch på din garderob.

Ljuslila & rött

Underbar kontrast

Ljuslila & rött

Underbar kontrast

Håller formen och färgen tvätt efter tvätt

Det mjuka och stretchiga trikåtyget av viskos och elastan gör den här klänningen otroligt bekväm att bära samtidigt som det ger den ett tungt fall. Klänningen nopprar inte och håller både formen och färgen tvätt efter tvätt. Med andra ord - här har du en klänning som är gjord för att användas mycket (och länge).

Puff sleeve printed midi wrap jersey dress

1298 SEK

Shoppa nu

Puff sleeve printed short wrap jersey dress

1198 SEK

Shoppa nu

Vi väljer tyger med omsorg

I hjärtat av Borås finns hela vårt lilla team, från designers till kundservice.
Här designar vi alla klänningar och tyger väljs ut.
Tillverkningen av våra klänningar sker på mindre fabriker i Litauen. Det är fabriker som vi känner väl sedan många år.
När vi väljer och köper tyger så gör vi det från tygtillverkare runtom i Europa som vi har samarbetat med länge. Alla tyger som våra klänningar är uppsydda i är som minst certifierade enligt OekoTex® Standard 100, Produktklass 2. Vi väljer bara tyger som är hållbara, tål att tvättas om och om igen, och som kan bäras av generationer. Vi älskar naturmaterial som t.ex. viskos. Tyger som är sköna att bära och snällare mot både kroppen och miljön.