Den perfekta omlottklänningen

Omlottklänningen är den mest smickrande klänningen! Den kan trolla fram former som du inte visste att du hade. När du bär omlottklänning kan du själv enkelt justera hur du vill att klänningen ska sitta. Vi älskar omlottklänningar och har genom åren tagit fram många olika modeller. Vi vet hur en omlottklänning ska sitta och inte - passform är alltid ett viktigt område för oss och våra omlottklänningar har vi jobbat mycket med. En av våra återkommande och mest omtyckta klänningar är Bestie wrap jersey dress - den perfekta omlottklänningen!

Den mest omtyckta

Bestie wrap

Den här omlottklänningen är sydd i en trikå av viskos och som är tillverkad i samma fabrik som vi syr klänningen. Kvalitén är mjuk, följsam, nopprar inte och håller både form och färg tvätt efter tvätt. Med andra ord – här har du en klänning som är gjord för att användas ofta (och länge).

Visa mer

Halkar inte isär

Våra omlottklänningar är konstruerade för att täcka ordentligt. Vi snålar inte på tyg och får omlottklänningen att hålla ihop på rätt ställen. Oavsett vilken storlek, XS-4XL.

⭐️⭐️⭐️⭐️
Fin färg och tungt fall
Jättefin klänning :) den har ett tungt fall vilket jag gillar, då riskerar den inte att glipa. Jättefin färg :) känns lätt att kunna klä både upp och ner.

Maria

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ny favorit till alla tillfällen
Otroligt skön kvalitet. Faller snyggt. Jag är rätt lång och älskar denna midilängd. Kommer kunna ha den året runt och dressa upp och ner. Jag har ingen stor byst alls och hatar när det gapar i urringningen i en klänning. Har oftast linne under, men inte i denna klänning! Sitter snyggt och säkert utan att bli för tillknäppt heller. Fantastisk.

C

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så fin, valde mellan två storlekar M och L och tog L. Omlotten fixar perfekt form 👌🏻 Jag är jättenöjd och kommer att beställa fler.

Anna Lenjesson

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Omlottklänning

Fantastiskt fin klänning - man blir aldrig besviken när man köper klänningen hos Pure Female ❤️❤️

Kirsten Nordholt

Sweden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En av varje färg
Jag har köpt en av varje färg, säger inte det allt som behöver sägas?(!)

Johanna

Sweden

Bestie wrap passar dig

Välsittande

Våra klänningar är designade för att anpassa sig efter din kropp, inte tvärtom! Vi tillverkar alla klänningar i svenska klädstorlekar XS-4XL.

Visa mer

Du hittar enkelt din storlek

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Använd vår "Hitta din storlek"-guide som finns vid varje klänning. Den föreslår din storlek på bara några sekunder.

Vi väljer tyger med omsorg

I hjärtat av Borås finns hela vårt lilla team, från designers till kundservice.
Här designar vi alla klänningar och tyger väljs ut.
Tillverkningen av våra klänningar sker på mindre fabriker i Litauen. Det är fabriker som vi känner väl sedan många år.
När vi väljer och köper tyger så gör vi det från tygtillverkare runtom i Europa som vi har samarbetat med länge. Alla tyger som våra klänningar är uppsydda i är som minst certifierade enligt OekoTex® Standard 100, Produktklass 2. Vi väljer bara tyger som är hållbara, tål att tvättas om och om igen, och som kan bäras av generationer. Vi älskar naturmaterial som t.ex. viskos. Tyger som är sköna att bära och snällare mot både kroppen och miljön.

Tvätta om och om igen

Inga noppror

Vår Bestie wrap har vi sytt i en trikå som har garn som är spunnet för att förhindra noppror. Bär och tvätta din klänning om och om igen - färg och form förblir densamma.

Visa mer

Exklusivt hos Pure Female online

Alla våra klänningar hittar du exklusivt hos oss, Pure Female online. Vi levererar din klänning med Postnord och har en leveranstid på 1-3 dagar om inget annat anges. Är din storlek slutsåld? Du kan enkelt bevaka din klänning och storlek och få ett mail när den kommer in igen.