Leverans

Leveranstid inom Sverige 1-3 dagar

Vi strävar alltid efter att skicka beställningar som inkommit senast kl 08:00 samma dag (om inget annat anges), såvida det inte är en helgdag.

Vi använder Earlybird och PostNord Sverige AB som fraktpartner och beställningar skickas som PostNords Varubrev, MyPack Collect eller Early Birds postlådeleverans (alternativt din ytterdörr) och levereras normalt på 1-3 dagar beroende på var du bor.

Om du beställer max 2 plagg kan du få det hem till dörren, valet gör du i kassan. Innehåller beställningen fler plagg och paketet är skrymmande, måste du hämta ut det på Postnords utlämningsställe. Du får då en SMS-avisering om du lämnat ditt mobilnummer i kassan.

Vill du att paketet skickas till en annan adress så kan du fylla i det i kassan (vid köp med faktura levererar vi endast till adressen där du är folkbokförd). Du får alltid ett mail från oss några minuter efter att du avslutat ditt köp.

Vid eventuell försening kontaktar vi dig om en ny leveranstid. Vid försening har du utan kostnad alltid rätt att häva ditt köp.

Fraktavgift inom Sverige är 39-49 kr beroende på leveransval.

 

Leverans utanför Sverige

Vill du handla och bor utomlands går det alldeles utmärkt. Här ser du våra fraktkostnader till respektive land:

Danmark   49 SEK
Finland   49 SEK
Norge | Leveranstid 4-10 dagar   69 SEK
Övriga Europa   69 SEK


Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Pure Female betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar.

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 129 SEK, vilket motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottaget det i retur.

Om du har frågor kring din leverans kontakta oss på hello@purefemale.se.