Klänningsmodeller

Här hittar du se våra återkommande klänningsmodeller. Vi har sorterat dem med skisser som du kan klicka på så du lätt kan hitta vilka mönster och färger som de olika klänningsmodellerna finns i. Här kommer vi att fylla på allteftersom det kommer in nya.
Vi försöker ständigt finslipa passformen och utveckla nya snitt på våra klänningsmodeller. De flesta av klänningarna kommer i 2 längder för att du ska kunna hitta just din klänningslängd som du trivs bäst med. Till sommaren lägger vi till en tredje längd som är ankellång eller hellång. 
Omlottklänningen är en klänningsmodell som vi länge har utvecklat passformen på som gör att den sitter väldigt bra på alla kroppar. Den öppna omlotten är helt öppen framtill. Genom att inte ha snålat med tyg på våra klänningar så går de rejält omlott framtill, halkar inte isär och visar för mycket urringning och de täcker ordentligt i kjolen. Man kan knyta den på många olika sätt runt midjan, högt, lågt, runt om eller bara i sidan. Den perfekta klänningen för alla kroppsformer. Knyter du banden runt om så markerar den midjan lite extra. Knyter du den bara i sidan och draperar framstycket lite så trollar den fram även en obefintlig midja.
Den stängda omlottklänningen har en överdel som går omlott och en fastsydd kjoldel. Även denna har vi utvecklat passformen på som gör att de sluter om fint i halsringningen. Kjoldelen är klockad eller rundskuren för att få en härlig vidd i runt om. Vissa har band att knyta för att markera midjan och andra utan, ofta då med en avskärning lite högre upp i midjan.

Omlottmodell i trikå (öppen)

Bestie midi wrap jersey dress long sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Den har en vid kjol. Denna är vadlång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie midi wrap jersey dress ¾ sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Den har en vid kjol. Denna är vadlång med ¾ lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie midi wrap jersey dress short sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Den har en vid kjol. Denna är vadlång med kort smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie short wrap jersey dress long sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Denna är knälång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie short wrap jersey dress ¾ sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Denna är knälång med ¾ lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie short wrap jersey dress short sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad, stretchig trikå. Denna är knälång med kort smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Bestie long wrap jersey dress bell sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad trikå. Denna är ankellång med en kort, klockad ärm.

Kommer snart

Bestie midi wrap jersey dress bell sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad trikå. Denna är vadlång med en kort, klockad ärm.

Kommer snart

Bestie short wrap jersey dress bell sleeve

Bestie omlottklänning är en återkommande modell och finns i både enfärgad och mönstrad trikå. Denna är kort med en kort, klockad ärm.

Kommer snart

Collar short wrap jersey dress long sleeve

Collar wrap är en omlottklänning som är lite är rakare i modellen. Den har inte lika vid kjol och man knyter den enbart i sidan, inte runt om. Denna är knälång med lång ärm och krage i halsringningen.

Klänningarna i denna modell

Collar midi wrap jersey dress long sleeve

Collar wrap är en omlottklänning som är lite är rakare i modellen. Den har inte lika vid kjol och man knyter den enbart i sidan, inte runt om. Denna är vadlång med lång ärm och krage i halsringningen.

Klänningarna i denna modell

Collar midi wrap jersey dress short sleeve

Collar wrap är en omlottklänning som är lite är rakare i modellen. Den har inte lika vid kjol och man knyter den enbart i sidan, inte runt om. Denna är vadlång med kort ärm och krage i halsringningen.

Kommer snart

Collar short wrap jersey dress short sleeve

Collar wrap är en omlottklänning som är lite är rakare i modellen. Den har inte lika vid kjol och man knyter den enbart i sidan, inte runt om. Denna är knälång med kort ärm och krage i halsringningen.

Kommer snart

Loose fit midi wrap jersey dress long sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här har en avskärnig högre upp och du knyter den i sidan under bysten, inte runt om. Den här är vadlång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Loose fit short wrap jersey dress long sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här har en avskärnig högre upp och du knyter den i sidan under bysten, inte runt om. Den här är knälång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Loose fit short wrap jersey dress ½ sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här har en avskärnig högre upp och du knyter den i sidan under bysten, inte runt om. Den här är knälång med ½ lång ärm.

Kommer snart

Loose fit midi wrap jersey dress ½ sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här knyter du i sidan under bysten, inte runt om. Den här är vadlång med ½ lång ärm.

Kommer snart

Loose fit short wrap jersey dress bell sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här har en avskärning högre upp och du knyter den i sidan under bysten, inte runt om. Den här är knälång med kort klockad ärm.

Kommer snart

Loose fit long wrap jersey dress bell sleeve

Här är en omlottklänning för dig som inte vill att den ska knytas i midjan. Den här har en avskärning högre upp och du knyter den i sidan under bysten, inte runt om. Den här är ankellång med kort klockad ärm.

Kommer snart

Omlottmodell i trikå (stängd kjoldel)

Closed wrap midi jersey dress long sleeve

Det här är en omlottmodell i trikå med omlottskärning upptill och en stängd kjol. Den har en drapering framtill, lite puff på ärmen och en vid kjoldel. Den här är vadlång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Closed wrap short jersey dress long sleeve

Det här är en omlottmodell i trikå med omlottskärning upptill och en stängd kjol. Den har en drapering framtill, lite puff på ärmen och en vid kjoldel. Den här är knälång med lång smal ärm.

Klänningarna i denna modell

Essential midi wrap jersey dress ¾ sleeve

En omlottskärning upptill och till det en klockad kjol som är stängd. Den är sydd i en stretchig trikå. Modellen har fastsydda knytband som du knyter bak eller framtill. Den här är vadlång med ¾ lång ärm.

Kommer snart

Essential short wrap jersey dress ¾ sleeve

En omlottskärning upptill och till det en klockad kjol som är stängd. Den är sydd i en stretchig trikå. Modellen har fastsydda knytband som du knyter bak eller framtill. Den här är knälång med ¾ lång ärm.

Kommer snart

Essential long wrap jersey dress bell sleeve

En omlottskärning upptill och till det en klockad kjol som är stängd. Den är sydd i en stretchig trikå. Modellen har fastsydda knytband som du knyter bak eller framtill. Den här är vadlång med kort, klockad ärm.

Kommer snart

Essential short wrap jersey dress bell sleeve

En omlottskärning upptill och till det en klockad kjol som är stängd. Den är sydd i en stretchig trikå. Modellen har fastsydda knytband som du knyter bak eller framtill. Den här är knälång med kort, klockad ärm.

Kommer snart

My most comfy midi jersey dress short sleeve

Det här är en omlottmodell i trikå med avskärning i midjan, stängd och utställd kjol. Den här är vadlång med kort ärm.

Kommer snart

My most comfy short jersey dress short sleeve

Det här är en omlottmodell i trikå med avskärning i midjan, stängd och utställd kjol. Den här är knälång med kort ärm.

Kommer snart