Love it again

I samarbete med Tradera har vi skapat en fantastisk butik med Pure Females klänningar som längtar efter att hitta nya ägare. Klänningar som är redo att omfamnas och älskas av någon annan.

Bli cirkulär

Har du en Pure Female-klänning i din garderob som du har klickat hem från oss men som inte längre får den kärlek de förtjänar? Kanske passar den inte längre eller så har du helt enkelt tröttnat på den? Då är det är dags att ge den ett nytt liv!

Dela med dig

En klänning du haft ett tag kan bli en ny favorit för någon annan. Klänningar som inte längre finns att få tag på kan skapa speciella ögonblick för nya ägare. Ge klänningen en ny chans att sprida glädje och skapa nya minnen.

Få tillbaka

När du säljer din klänning kan du investera i en ny klänning till ett mycket bättre pris. Ge din klänning en andra chans samtidigt som du själv uppdaterar garderoben med en ny klänning. Vinn-vinn för både dig och dina klänningar.

HUR GÖR JAG?

  1. Superenkelt, klicka på "Se dina beställningar här" nedan och välj vilket ordernummer och namn på klänningen som du vill sälja*. Fyll sedan i formuläret här nedan med infon. Vi kommer att sätta ett försäljningspris baserat på klänningens skick och ursprungliga värde men aldrig under ditt önskade lägsta pris. Så fort vi har godkänt klänningen så lägger vi upp din klänning upp som en annons på Tradera. Generellt sett säljs klänningarna för cirka hälften av det ursprungliga priset.
  2. När din klänning är såld kommer du att få ett e-postmeddelande med en QR kod för en förbetald och föradresserad fraktetikett. Välj en förpackning som du har hemma som passar för din klänning. Gå till ditt ombud för PostNord och visa upp din QR kod så skriver de ut adressetiketten som sätts på försändelsen.
  3. När köparen har mottagit och godkänt klänningen får du en värdecheck på 80% av slutliga priset som du kan använda för ditt nästa köp på purefemale.se.

* För att verifiera att klänningen kommer från oss så måste den vara beställd på www.purefemale.se efter 1 januari 2022. Klänningar som är köpta innan dess kan vi tyvärr inte hjälpa till att sälja.

Bestie wrap Vadlång, kortärmad omlottklänning i trikå Pure female

Vanliga frågor

Superenkelt, du loggar in på ditt konto och tar fram ordernummer och namn på klänningen som du vill sälja och fyller i formuläret här nedan med infon. Så fort vi har godkänt klänningen så lägger vi upp din klänning upp som en annons på Tradera.
Under tiden som vi säljer din klänning så har du kvar den hemma. När den är såld får du en QR-kod från oss för adresslappen som du visar för ditt ombud så du kan skicka klänningen till den nya ägaren.

Nej, det kostar inget. Vi står för annonskostnaderna och när din klänning är såld så får du en värdecheck på 80% av försäljningspriset.

Du anger ditt lägsta pris. Vi bestämmer priset utifrån vilken klänning det är och skicket men aldrig lägre än ditt lägsta pris.

För att verifiera att klänningen kommer från oss så måste den vara beställd på www.purefemale.se efter 1 januari 2022. Klänningar som är köpta innan dess kan vi tyvärr inte hjälpa till att sälja.

För att det är superenkelt och eftersom vi kan garantera att din klänning är original kan klänningen ofta säljas för ett högre pris. Vi fixar annonsen och försäljningen, du slipper kostnader och dialog med köparen.
Ett enkelt och bra sätt för att kunna uppdatera din garderob med en ny klänning och låta din tidigare bli en ny klänning för någon annan. Klänningen hamnar i en cirkulär loop som gör att din klänning kan få många nya ägare.

När din klänning är såld och skickad till nya ägaren så kommer du att få en värdecheck på 80% av försäljningspriset som du kan använda hos oss. Den har inget bäst före datum.