Storleksguide

Välkommen till vår storleksguide! För att hitta rätt storlek för dig behöver vi lite information om dina mått. Med hjälp av dina mått kan vi ge dig rekommendationer på vilken storlek som kan passa dig bäst. Se nedan:

Fyll i dina mått

Klicka på "HITTA DIN STORLEK" vid klänningen så visas guiden där du fyller i dina mått. När du har fyllt i dina mått så får du fram en storlek vi rekommenderar MEN du kan ofta välja mellan 2 storlekar. Om du KLICKAR på storlekarna så ser du resultatet om den går mot LITEN eller STOR. Här väljer DU den passform som du trivs bäst i, tajtare eller lite lösare. Hamnar pilen på rött kommer den inte att passa bra.

Mät dig så här

Börja med att mäta din byst. Använd ett måttband och mät dig runt om bysten (med din BH om du använder det) på det största stället. Se till att måttbandet är rakt och inte för hårt åtdraget. Skriv in detta mått.

Fortsätt med att mäta din midja. Placera måttbandet runt omkring din midja vid naveln. Se till att måttbandet är parallellt med marken och inte för hårt åtdraget. Skriv in detta mått.

Nu är det dags att mäta din stuss. Placera måttbandet runt omkring baken på det bredaste stället. Se till att måttbandet är parallellt med marken och inte för hårt åtdraget. Skriv in detta mått.

Tänk på

Vi rekommenderar att du mäter dig utan kläder för att få så exakta resultat som möjligt. Om du inte har ett måttband tillgängligt kan du använda ett snöre och mäta snöret sedan med hjälp av en linjal eller ett vanligt A4 papper 29*14,5 cm.

När du har dina mått kan du använda vårt storlekssystem. Klicka på de olika storlekarna nedan för att se resultatet. Om tyget är stretchigt kan du ofta välja mellan flera storlekar. Tänk på om storleken går mot liten eller stor och välj den passform som du trivs bäst i, antingen tajtare eller lite lösare. Undvik att välja en storlek där pilen hamnar på rött, eftersom det indikerar att storleken förmodligen inte kommer att passa bra.

När du väljer storlek är det viktigt att undvika att välja en för stor storlek, särskilt när det gäller trikåmaterial. En storlek som är för stor kommer inte att sitta snyggt över axlarna och kan ge en mindre fördelaktig passform. Om det är en omlottklänning behöver du oftast bara ta hänsyn till din byststorlek, eftersom midjan är justerbar och stussmåttet har mindre betydelse på grund av den vida kjolen.
Det är alltid rekommenderat att följa dina egna preferenser och välja den passform som du trivs bäst i.

Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att hitta rätt storlek! Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några ytterligare frågor eller funderingar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kundservice som inte bara är tillmötesgående och hjälpsam, utan även har specialistkompetens inom design och passform.

Vilken storlek ska jag välja?

I jakten på den perfekta klänningen står vi ibland inför valet mellan två storlekar. Det kan vara en knepig situation, men det finns en fördel i att ha alternativ. Det är faktiskt möjligt att båda storlekarna kan passa, och valet mellan dem kan bero på hur man själv föredrar att klänningen sitter.

När vi pratar om att en klänning passar, innebär det inte bara att den får plats på kroppen utan även hur den framhäver våra bästa drag och skapar den önskade siluetten. Olika människor har olika preferenser när det kommer till hur de vill att en klänning ska sitta och se ut på kroppen. Därför är det viktigt att ta hänsyn till ens personliga stil och kroppstyp när man väljer storlek.

Om du vill ha en figurnära passform som framhäver dina kurvor och ger en mer markerad siluett kan det vara lämpligt att välja den mindre storleken. Den mindre storleken kan sitta åt lite mer och skapa en mer definierad form.

Å andra sidan, om du föredrar en något lösare och mer avslappnad passform kan det vara bättre att välja den större storleken. Den större storleken kan ge mer rörelsefrihet och bekvämlighet, och ibland kan en mer ledig look vara det du är ute efter.

Sammanfattningsvis kan en klänning i två storlekar båda passa, och vilken storlek man väljer kan bero på ens personliga preferenser för hur man vill att klänningen ska sitta. Det handlar om att välja den passform som gör att du känner dig mest självsäker, bekväm och vacker när du bär den. Lycka till med ditt val, och njut av att känna dig fantastisk i din nya klänning!